Nybøl Idrætsforening

Klubben i Nybøl Idræts- og Kulturforening.

Klubudvalget

Klubudvalget består af en række frivillige der brænder for at arrangere aktiviteter for byens børn. Blandt de ”typiske” arrangementer er:

• Pigeklubben
  • Drengeklubben
  • Kioskbemanding til lottospil om mandagen

Dertil kommer at der et par gange årligt arrangeres arrangementer, f.eks.

• Minidisko
  • Laser games
  • Biografture

De arrangementer der kræver at vi bruger klubhuset skal planlægges, men der opstår ofte spontane arrangementer, så hold øje med opslag i facebook gruppen ”Vi står sammen i Nybøl” og ”Drengeklub Nybøl

Klubudvalget og de frivillige hjælper desuden til med at lave arrangementer under idrætsugen.

Har du lyst til at hjælpe til, enten på fast basis eller bare en enkelt gang eller to ? Kontakt os på klubudvalg [snafela] nybol-if.dk

Bemærk : Erstat [snafela] med @ i emailadresser.

Planlagte arrangementer for sæsonen 2021-2022

Søndag 26/9 fra 14-16 vil vi gerne invitere til lasergame ved paintballdeluxe. Vi mødes ude hos paintballdeluxe (dvs der er IKKE arrangeret transport) og giver den gas i to timer. Husk lidt at spise og drikke til efter kampen. For at deltage skal man købe billet andetsteds på hjemmesiden

VIGTIGT : For at dette arrangement kan realiseres skal vi bruge mindst to frivillige hjælpere.

Vi vil forsøge at arrangere en ”dragefestival” hvor man kan komme og bygge sin egen drage søndag d. 10. oktober fra 11 til 14 ved klubhuset . Vi sørger for materialer, men I skal selv medbringe mad og drikke. For at deltage skal man købe billet andetsteds på hjemmesiden.

Hvad

Hvornår

Hvordan

Pigeklubben

Vi mødes og laver kreative ting

Bemærk : Når kontingentet er betalt, er alle materialer inkluderet.

Kiosken er ikke åben under pigeklubben

Tirsdage – 18:30- 20:00

Tilmelding på nybol-if.dk

Drengeklubben

Vi mødes og hygger os med sjove aktiviteter

Bemærk : Når kontingentet er betalt, er alle materialer inkluderet.

Kiosken er ikke åben under pigeklubben

Tirsdage – 17:30- 19:30

Tilmelding på nybol-if.dk

Hold øje med facebook gruppen Drengeklub Nybøl

Minidisko

Kom og fest med når vi holder minidisko i klubhuset

Bemærk at der er gratis entre, og at kiosken har åbent – så tag en smule penge med

28. Okt. 2021

25. Nov. 2021

xx. Jan 2022*

xx. Feb 2022

Hold øje med facebook gruppen ”Vi står sammen i Nybøl”, eller skriv til os på mail

* Minidisko i januar 2022 vil forsøgt at blive afholdt som Nytårstaffel hvor der også kan tilkøbes mad

Vær opmærksom på at der arrangeres spontane arrangementer som typisk vil blive slået op på facebookgruppen. Alt efter arrangementets karakter vil der enten være tilmelding på hjemmesiden eller betaling på dagen.

Kioskbemanding

Klubbens frivillige hjælper også med at have kiosken åbent hver mandag i tidsrummet 18:00 – 19:00.  Er du forhindret i at møde op, bedes du selv sørge for at bytte.

Det er altid en hyggelig aktivitet at være sammen om at stå i kiosken, det giver tid til en snak mellem forælder og barn – eller bare et lille afbræk i hverdagen.

Der er trådløst internet i klubhuset, så man kan snildt sidde og lave andre ting hvis der er stille

Den nuværende vagtplan for kiosken kan ses her

Har du lyst til at give en hånd med ?

Skriv til os på klubudvalg [snafela] nybol-if.dk eller mød op til vores næste udvalgsmøde som er planlagt til

DATO IKKE FASTSAT 2021 kl 19 i klubhuset.

Det er uforpligtende at møde op, men vi bliver glade hvis du har lyst til at give en hånd med. Der er plads til alle, både dem som gerne vil meget og dem der kan bidrage med lidt mindre.

Klubudvalget vil forsøge at mødes 4 gange årligt, men ellers vil meget af planlægningen foregår via mails.

Nybøl Idrætsforening - Skolevænget 18 - 6400 Sønderborg - info@nybol-if.dk